Best value

Berg Favorit InGround

115

Er du ude efter en billig Berg trampolin, så er en Berg Favorit Inground Sport et godt bud. Vi har testet denne trampolin var rigtig overrasket over hvor meget trampolin du faktisk får for pengene. Med en pris på omkring 3.000 er vi nede i et niveau hvor den kan konkurrere med andre billige mærker inden for trampoliner, og stadig levere et produkt i overtruffen kvalitet. Derfor er en Berg Favorit 330 eller 380 vores klare testvinder når vi taler billige trampoliner.

Berg favorit er en slidstærk sportstrampolin til nedgravning i haven. Det er en inground nedgravningstrampolin, hvilket betyder at selvom den er gravet ned, så er der stadig en lille kant der stikker op, men for de fleste vil dette ikke være et problem.
Denne model kommer med BERG Goldspring Solo, som sikre en fin performance og gør at du uden problemer kan hoppe dagen lang.
En trampolin som har et virkelig fremragende forhold mellem pris og kvalitet

Berg Favorit kvalitet

Som med alle andre Berg trampoliner er der på denne Favorit i en rigtig god kvalitet. Både stel og fjedre er beskyttet mod rust, og fremstillet i kvalitets materialer der sikre en lang levetid, også selvom den står ude i haven året rundt.
Både fjedre og kanter er beskyttet af en kantbeskytter som både sørger for en ekstra sikkerhed til brugeren af trampolinen, men også beskytter fjedrene mod vind og vejr.

Berg Favorit trampolinen fås i følgende modeller.

  • Berg favorit 330
  • Berg favorit 380
  • Berg favorit 430
  • Berg Inground favorit 330
  • Berg Inground favorit 380
  • Berg Inground favorit 430

Trampolinen har en fin performance, dog ikke helt på højde med Elite eller Champion modellerne, men stadig god nok til at selv seriøse gymnaster eller trampolinspringere vil få stor glæde af den. Hvis du sammenligner med andre af de billige havetrampoliner, så er både kvalitet og performance på denne model helt i top. Derfor er Berg Inground Favorit 330 også vores favorit når vi kigger på billig trampolin klassen.
Det er det oven i købet er en inground trampolin, frem for en med ben, gør det efter vores mening til et endnu mere attraktivt valg.
Er du mest til en trampolin med ben, så er den klassiske Berg Favorit 330 eller 430 også et rigtig godt bud på en god trampolin til prisen.

Vælger du en nedgravningstrampolin så du være opmærksom på at det hurtigt kan gå nogle timer med at få gravet ud til den, og du ikke har samme mulighed for at flytte rundt på den. Nedgravning af trampolin gør dog også at den ikke er helt så synlig i haven, og dermed blender meget bedre ind. Det giver også en ekstra sikkerhed at brugeren kommer ned i jord højde.

Til både inground og standard modellen er det muligt at tilkøbe et beskyttelse net, for endnu bedre sikkerhed.

PROS:

  • Du får meget trampolin for pengene
  • God kvalitet
  • Pænt design
  • Fås både som Inground og med ben
  • Høj sikkerhed

CONS:

  • Ingen Flatground model
  • Ikke mange som har den på lager

Størrelse
Størrelse 330 – 430 cm
Vægt 24 – 25kg
Hoppeflade 5.4 – 10.2 m2

Billig berg trampolin - favorit Kant og fjerdre på berg trampoliner
8 Total Score
Fantastisk!

En uovertruffen trampolin til dig som bare vil have det bedste der kan købes. Her er performance helt i top og der er kælet for alle detaljer. Som noget helt specielt fås denne model også med en vertikal aerowall som kan tilkøbes.

Design
8
Pris
10
Kvalitet
8
Sikkerhed
9
Performance
7
User Rating: 4.05 (38 votes)