Berg trampoliner

BERG Trampolin – De bedste trampoliner på marked.

Skal du have en kvalitets trampolin, så kommer du ikke uden om Berg, som er en af de største trampolin producenter i verden, og en af de mest populære. Med over 20 års erfaring inden for trampoliner, og med et stort team af dygtige designere og ingeniører som dagligt arbejder på at forny og forbedre deres allerede ekstrem populære trampoliner, er det ikke noget at sige til at de er blandt de førende på marked.
Deres store erfaring gør, at de er i stand til at levere nogle virkelige gode kvalitetsprodukter til både private og elite gymnaster. Trampoliner som sikre, at du kan lade dine børn benytte dem, uden at du behøves at gå og være nervøs for deres sikkerhed.
Berg trampoliner er både unikke og innovative sammenlignet med andre modeller på marked, og de er med helt i top når vi snakker kvalitet, sikkerhed og performance. Berg Trampoliner er kendt for at udvikle kvalitet der holder, høj performance og en sikkerhed der slår alt andet.

Læs også: Find de bedste tilbud på Berg Trampoliner

Berg trampoliner - perfekt til haven

Berg trampoliner – Bedst i test

Vælger du at købe en Berg trampolin, så er du garanteret en rigtig god trampolin for prisen. Det er her ikke tale om billige trampoliner, men i stedet høj kvalitet og rigtig god hoppeegenskaber.
Både vores egene test men også test fra flere andre uafhængige websites har valg flere Berg trampoliner som bedst i test. Se f.eks. vores egen anmeldelse af trampoliner – Best i test
Både Berg Champion og BERG Favorit er ofte blandet de mest populære og bedste trampoliner du kan få, f.eks. er Berg champion flere gange blevet kåret som den mest sikker og bedste trampolin, pga. de dymaniske twin spring fjedre, de tykke kantbeskyttede, det flotte design og den generelle høj kvalitet du finder på disse modeller. Berg favorit modellerne er et mere pris venligt alternativ som stadig kommer med rigtig god sikkerhed, høj performance og en kvalitet du ikke finder på andre modeller i dette prisleje.

Bomagasinet har bl.a. kåret BERG Champion og BERG Favorit til at være de to bedste trampoliner på markedet. BERG Champion er den bedste i test på grund af sin kraftige kantbeskytter, dynamiske fjedre, modstandsdygtighed over for rust og den stærke byggekvalitet. BERG Favorit er bedst på grund af sin solide byggekvalitet, høje sikkerhed og hoppeegenskaber. Bomagasinet refererer desuden til en række andre testundersøgelser, som du kan se på linket nedenunder.
Bomagasinets egen trampolintest.

Men hvad er det lige som gør Berg trampoliner til solide testvindere, lad os se på nogle af de parametre hvor de skiller sig ud fra resten af feltet.

Sikkerhed

Et af hovedområderne hos Berg er sikkerheden, og når de designes nye trampoliner eller udstyr dertil, så er der tænkt sikkerhed in i hver enkelt lille detalje. F.eks. at der udelukkende benyttes kvalitets materialer til alle komponenterne, at de ikke ruster og risikere at bryde sammen under brug. Alle modeller når vi snakker en Berg trampolin, kommer med kraftige kantbeskytter, der sikre at du ikke kommer til skade, hvis et spring skulle gå galt og du rammer kanten. Alle kanter, metalramme og fjedre er beskyttet og sikret på alle deres modeller. Derudover er beskyttelsen mere kraftig og tykkere end hvad du normalt finder på andre mærker.
En anden ting der er med til at gøre disse havetrampoliner mere sikre, er selve trampolinduen. Det unikke design på duen er ikke blot med til at give ekstra god hoppeegenskaber, men den er også virkelig skridsikker, så du får et mere sikkert hop når du benytter en Berg trampolin.
Du har sikkert prøvet at hoppe i strømpefødder på nogle af de billige modeller, og oplevet at du faktisk ikke står særlig godt fast, dette er ikke tilfældet hvis du vælger en BERG.

Ønsker du endnu mere sikkerhed når du benytter Berg trampolinen, så kan du til de fleste modeller vælge enten et standard eller et deluxe sikkerhedsnet. Dette er især en rigtig god feature til de yngre brugere eller nybegyndere, som nok har lidt mere tildens til at hoppe ud over kanten på trampolinen. Med et sikkerhedsnet behøver du ikke længere at bekymre dig om den slags.
Ulempen ved sikkerhedsnettet, er at det gør det en smule mere besværligt at komme ind og ud på trampolinen, og det ser heller ikke helt så pænt ud i haven.

Kvalitet

Et andet sted hvor Berg skiller sig markant ud er på kvaliteten. Alle dele er nøje udvalg, for at sikre at du får en trampolin med rigtig lang levetid, og som kan holde til den kraftige brug vi nogle gange udsætter den for. F.eks. er selve rammen forzinket på både yder og inderside, noget vi normalt ikke ser hos andre producenter. Dette gør at den kan tåle at stå ude i haven hele året uden at ruste. Deres patenterede GoldSpring+ fjedre som ikke alene sikre en virkelig god performance, men heller ikke ruster eller blive slappe efter et par måneders brug. Trampolinduen er både skridsikker men også fremstillet af kvalitets materialer så den ikke revner hvis du lander lidt for hårdt eller du overskrider den anbefalede vægt en smule. Det er jo ikke unormalt at børn nogle gange er lidt flere på en trampolin end hvad der normalt anbefales.
Beskyttelseskanten på trampolinerne er slidstærke og også fremstillet af kvalitets materialer der sikre de ikke kommer til at se kedelige ud efter en halv sæson, eller revner som man ofte ser på de billige trampoliner. Indmaden er fremstillet af vandtæt skum, og selve overfladen derpå er UV behandlet, så farven ikke begynder at blive kedelig efter et par måneder ude i solen.
Dette gælder selvfølgelig også for den presenning du kan tilkøbe og bruge til at dække trampolinen til når den ikke bruges. Selvom Berg trampoliner er rigtig slidstærke, så kan du forlænge deres levetid endnu mere ved at benytte et trampolin cover, dette gør også du ikke skal rengøre trampolinen så ofte. Så har du en Berg havetrampolin, så anbefaler vi at man vælger at kvalitets cover til den.

Du vil allerede ved udpakningen lægge mærke til kvaliteten, da det bestemt ikke er en letvægt trampolin. Den høje vægt er med til at indikere der er benytte kvalitets stål til rammen, men vægten er også med til at sikre at trampolinen bliver stående i haven, selv under kraftig blæst. Nogle af de større modeller vejer op i mod 100kg, så selv i kraftig storm er der ingen fare for at de blæser væk. Til de lidt lettere modeller vil vi dog stadig anbefale at du benytter et forankringssæt, som sørger for at den slet ikke flytter sig ud af stedet i kraftig storm.

Performance

Med teknologier som Berg AirFlow der sikre endnu højere hop og mindre luftmodstand, og Twinspring gold spring+ fjedre system er du sikret den bedste trampolin performance du kan få. De lidt yngre brugere og helt nye vil måske opleve at Berg trampolinen føles en smule hård at hoppe på, men er du van til at benytte en trampolin, så vil du få en betydelig bedre oplevelse ud af at bruge en Berg trampolin frem for en standard model. Så vil du have den bedste ydelse du kan købe dig til, så er det en Berg du skal vælge.

Hvorfor vælge Berg frem for den billigste trampolin på market?

Mange nybegyndere vil måske spørger, er en trampolin ikke blot en trampolin? Så hvorfor betale 5-10.000 for en Berg trampolin, frem for at købe en billig trampolin i Bilka eller Toy’s R’ Us?
I nogle tilfælde vil den billige trampolin måske også være det bedste valg til dig. Skal den kun bruges et par gange om måden til lige at få pulsen lidt op på, så er der ingen grund til at købe en dyr kvalitets trampolin, og her vil en billig trampolin med stor sandsynlig være et noget bedre valg. Men er planen at den skal bruges jævnligt, eller som et træningsredskab så kommer du ikke langt med de billige modeller, og her vil du få mere ud af at købe en god trampolin fra starten. Ikke alene giver Berg trampoliner en noget bedre hoppeoplevelse, men den vil også have en langt længere levetid. Bliver du træt af den efter et halvt år, vil du stadig kunne få en del penge ind på en brugt berg trampolin, hvor en billig model er lige til at smide ud. Alene dette gør at de ekstra penge en sådan model koster, nemt kan blive tjent ind igen på et senere tidspunkt.
En anden grund til at overveje Berg trampolinerne er selvfølgelig sikkerhed. Vi ønsker jo alle at vores børn er så sikre som mulig når de hopper rundt på trampolinerne, og her skiller Berg sig også ud fra mængden ved at tilbyde en kvalitet og sikkerhed som langt overgår hvad du ellers vil kunne finde på market.

Har du før haft en billig trampolin stående i haven, har du sikkert oplevet at de har svært ved det danske vejr. Enten begynder de at ruste efter at have stået ude hele vinteren, trampolinen duen begynder at blive mør eller revne, og du undre dig over at din kun 1 år gamle trampolin ligner noget der har stået ude i flere år. Dette vil du ikke opleve med en Berg trampolin. Hermed er det ikke sagt at den ikke kræver lidt vedligeholdelse, det gør alle trampoliner, men den høje kvalitet ør at den sagtens kan tåle noget mere.
Især hvis du også benytter noget af det ekstra udstyr du kan få dertil, som f.eks. et trampolincover, som yderligere beskytter den mod vind og vejr.

Berg Trampolin Garanti

Berg har valg at stå ved deres kvalitet ved at tilbyde ekstra lange garantier på deres produkter, så du er sikret mange års sjov og træning. Her er eksempler på garantien på en Berg Champion Trampolin.
Ramme: 10 år
Hoppedug: 2 år
Fjedre: 5 år
På ekstraudstyr til trampolinen er der 1 års garanti.

Berg trampolin - champion, elite eller favorit?

Trampoliner kan være sjove at bruge – både for børn og voksne. Ikke alene er det rigtig god træning, men også en sjov form for træning som du ikke bliver træt af på samme møde som løb eller cykling. Her er der altid plads til forbedre, at lære nye mere komplekse spring i takt med at dine evner forbedres.
Hvor de billige havetrampoliner nok mest henvender sig til de lidt yngre, så ser vi også rigtig mange forældre som er glade for at benytte Berg trampoliner.